May 2017


Kjo t-shirt kontrollon frymëmarrjen

Studiuesit e Universitetit Laval në Kebek të Kanadasë, kanë realizuar një t-shirt që kontrollon frymëmarrjen në kohë reale, pa kabllo apo sensorë të ngjitur në trup, por falë fibrave optike…

Kuvendi miraton komisionet e Vettingut

Kuvendi ka miratuar komisionet e Vettingut. Po ashtu janë votuar  kandidaturat për anëtarin e KQZ Denar Biba, kreun e KQZ Klement Zguri, Avokaten e Popullit, Kodin Zgjedhor dhe ligjin për…