April 2017


Dhuna e përgjakshme në parlamentin e Maqedonisë

Në mesnatën mes së enjtes dhe të premtes njësitë speciale të policisë së Maqedonisë kanë arritur të largojnë nga godina e Parlamentit protestuesit maqedonas të cilët u futën me dhunë…

Raporti për lirinë e mediave

“Reporterët pa kufij” radhitën Shqipërinë dhe Kosovën në mesin e vendeve me përparim të lehtë në një kohë rënieje të lirisë së medias në botë. Organizata “Reporterët pa kufij” vlerëson…