March 2017
Reforma mbështetet nga kryeministri Netanyahu

Izraeli synon të legalizojë marijuanën me anë të një reforme që mbështetet fuqimisht nga kryeministri i vendit Beniamin Netaniau. Sipas ligjit të ri, ata që kapen në publik duke tymosur…Të mësuar me medaljet e shumta, shqiptarët janë treguar indiferent ndaj suksesit të Izmir Smajlaj, që pas kthimit të tij nga Beogradi me medaljen e artë në qafë është pritur…Mogerini raporton sot për vizitën në Ballkan

Ajo vizitoi 6 shtetet që synojnë të anëtarësohen në bllok, ku gjeti kriza politike dhe tensione me sfond etnik. Në Shqipëri, Euractive përmend qëndrimin e Mogerinit në kohën kur opozita…