March 2017


Sot, te enjten festohet Nata e Madhe e Regaibit

Festimet e netëve të mira të kalendarit hënor kanë kuptime dhe veçori të ndryshme. Për arsye të festave sipas kalendarit Hixhri (hënor), netët e mira që korrespondojnë sipas muajve dhe…


Manaferra e detit, armiku i plakjes

Frutat e egra janë konsideruar gjithnjë si një nga dhuratat më të çmuara të natyrës për njeriun. Manaferra e detit është padyshim një prej tyre. Ajo gjendet me shumicë në…