February 2017

Mbi 20 mijë shqiptarë kërkuan azil në BE

Publikohet raporti i “Amnesty International” për gjendjen e të drejtave të njeriut në botë për vitin 2016-2017. Në pjesën kushtuar Shqipërisë, raporti nënvizon faktin se mbi 20 mijë shqiptarë kërkuan…

Mos nënvleftëso askënd

Një fëmijë shtat shkurtër, hyri tek berberi, i cili i pëshpëriti klientit që po qethej:”Ky është fëmija më idiot në botë dhe psenë ta tregoj tani.” Menjëherë, ai futi dorën…