February 2017


Kombëtarja e Femrave testohet me Malin e Zi

Kombëtarja Shqiptare e Femrave do të zhvillojë këtë të martë në orën 12:00 në “Elbasan Arena” takimin e parë miqësor me Malin e Zi, një kundërshtar i një niveli të…


Marine Le Pen imiton Trump dhe sulmon mediat

Si Trump, më shumë se Tramp, me Marin Lë Pen, fantazma e presidentit amerikan ka mbërritur dhe në Europë. “Mediat kanë humbur besimin e popullit, “Do të rivendosim kufijtë kombëtarë”,…


5 vlerat e të konsumuarit tre hurma në ditë

Përveç shijes së tyre karakteristike, hurmat e Arabisë janë tejet të shëndetshme dhe i ofrojnë organizmit një sërë përfitimesh. Hurmat e Arabisë janë një burim i pasur fibrash të shëndetshme,…