December 2016
Viti i Ri me temperatura deri -12 gradë

Ditët e fundit të vitit 2016 sipas parashikimeve të meteorologëve do të jenë më të ftohtat e vitit. Zonat malore do të preken nga temperatura shumë të ulta, të cilat…

Besimtarët e krishterë festojnë krishtlindjen

Besimtarë katolikë e ortodokse festojne 25 dhjetorin në të gjithë vendin momentin më të rëndësishëm të kalendarit të tyre kristian, krishtlindjen. Gjatë kremtimit të kësaj feste besimtarët urojnë më shumë paqe…Tërmet 4 ballësh në Mal të Zi

Potgoricë: Siç njoftoi Instituti për Hidrometeorologji dhe sizmologji, epiqendra ishte rreth Siç njoftoi Instituti për Hidrometeorologji dhe sizmologji, epiqendra ishte rreth 20 kilometra në veri të qytetit Herceg Novi20 kilometra…