October 2016

Gjykata Kushtetuese pezullon “Vettingun”

Gjykata Kushtetuese ka pezulluar ligjin e “Vettingut” dhe do t’i drejtohet Komisionit të Venecias për mendim për ligjin në fjalë para se të dalë vetë me një vendim përfundimtar për…


Presidenti Obama mbështet shqiptaren Suzana Shkreli

Suzana Shkreli, kandidatura shqiptare për Kongresin në Shtetet e Bashkuara duket se po realizon ëndrrën amerikane. Asistente-prokurorja Shkreli ka marrë mbështetjen e Presidentit Barack Obama ndërsa kandidon për postin e…

Gjuha shqipe, lëndë me zgjedhje në Turqi

Gjuha shqipe dhe ajo boshnjake do të vendosen vitin e ardhshëm nëpër shkollat turke si lëndë me zgjedhje. Programi dhe materialet e lëndës të gjuhës shqipe dhe boshnjake që do…