September 2016
Ushqimet qe pastrojne organizmin tone

Kjo eshte nje liste me ushqime qe kane funksione te ndryshme, por te gjitha se bashku pastrojne trupin. Angjinarja: ndihmon per te normalizuar vlerat e kolesterolit dhe triglicerides. Luan rol…Yahoo pëson vjedhje rekord

Kompania Yahoo pranoi se piratët informatikë vodhën informacione për rreth 500 milionë përdorues të saj në vitin 2014, diçka që klasifikohet tashmë si shkelja më e madhe kibenertike e pranuar…


PADREJTËSIA NUK HARROHET

Mësuesi e rrahu një ditë me shkop Me’munin. Përse më rrah?- i tha Me’muni. Hesht!- ia ktheu mësuesi. Kështu veproi me të edhe një ditë tjetër, por prapë nga mësuesi…