August 2016

Boronica “lufton” fryerjet në stomak

Shumë njerëz vuajnë nga problemet me fryrjen e stomakut dhe për këtë arsye përdorin medikamente të ndryshme. Megjithatë ka produkte tërësisht natyrale, të cilat janë mjaft të mira në mënjanimin…


Një vendim fatal historik

Pa asnjë dyshim, Kosova gjendet në njërin nga momentet më të vështira të saj. Në 1 shtator është parashikuar të zhvillohet Mbledhja e Parlamentit të Kosovës për të miratuar vijën…


Nga 1 shtatori lejet e ndertimit online

Nga 1 shtatori të gjithë qytetarët që aplikojnë për leje ndërtimi në bashki duhet ta kryejnë këtë proçes vetëm online, pasi merr fund koha e dorëzimit të shkresave dorazi. Proçedura…

Data, ja kur prezantohet iPhone 7

Apple do të mbajë më 7 shtator një aktivitet të madh në San Francisco në të cilin do të prezantojë Iphone 7. Ftesat për ngjarjen e madhe janë prezantuar mëngjesin…