July 2016Fitër Bajrami në Tiranë

Me përfundimin e muajit të shenjtë të Ramazanit besimtaret mysliman në Shqipëri dhe në mbarë botën  vazhdojnë të kremtojne Fiter Bajramin,  Ditën e shpreses, solidaritetit dhe vëllazërisë. Qindra besimtarë, falën…


Ceremoninë e Fitër Bajramit 1437/2016

Të dashur vëllezër dhe motra muslimanë, Ju bëjmë me dije se dita e parë e Fitër Bajramit është ditën e martë, më 5 korrik 2016. Ceremonia e Fitër Bajramit 1437/2016,…
Përkujtohet Nata e Kadrit në Shkodër

Lutja e Hatmes së Kur’anit tejmbush xhaminë e Parrucës Ditën e xhuma, më 1 korrik 2016, Myftinia Shkodër organizoi ceremoninë e lutjes së Hatmes Sherife, në prag të Natës së…