July 2016
Kompania turke fiton koncesionin për Rrugën e Kombit

Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës së Shqipërisë (MTI) bën të ditur se koncesionin e Rrugës së Kombit, operimit, mirëmbajtjes dhe rehabilitimit të autostradës Milot-Morinë, e ka fituar një kompani turke….