June 2016

Kontrolli i armëve, kaos në Kongresin amerikan

Pamje të pazakonta kaosi erdhën të mërkurën nga Dhoma e Ulët e Kongresit amerikan. Një grup demokratësh organizuan një protest brenda sallës kundër refuzimit të republikanëve për të hedhur në…Asgjësohen dy parcela me drogë në Lezhë

Policia e Lezhës në një operacion antidroge ka zbuluar dy parcela dhe nje ullishte që ishin mbjellur me kanabis sativa. Efektivet e policise asgjësuan me anë të djegies 3000 bimë…


Si të mbrohemi nga temperaturat e larta?

Masat e rekomanduara mbrojtëse për shëndetin e personave të moshuar, veçanërisht për të moshuarit me sëmundje kardiovaskulare dhe sëmundje tjera kronike janë: -Personat e moshuar nuk duhet të ekspozohen në…