June 2016

Lewandowski i gatshëm për Portugalinë

Trajneri i Polonisë, Adam Nawałka ka marrë një lajm të mirë. Ylli i skuadrës së tij, Robert Lewandowski është i gatshëm për sfidën me Portugalinë. Polakët dhe portugezët do të…Temperaturat e larta, si të mbrojmë fëmijët

I nxehti ka ardhur dhe ata që e vuajnë më shumë janë padiskutim fëmijët. Të vegjëlit, veçanërisht të sapolindurit, e kanë vështirë të përshtaten me temperatura e larta, në krahasim…Elementet dalluese të civilizimit Islam

Civilizimi njihet si: “Një sistem shoqëror që e ndihmon individin në shtimin e produktivitetit të tij kulturor”. Kështu, civilizimi ngrihet në katër elemente bazë të cilat janë: burimet ekonomike, sistemet…