May 2016Viti 2016 mund të jetë viti më i nxehtë

Sipas shkencëtarëve amerikanë viti 2016 mund të thyej sërish rekord të nxehtësisë. Pas vitit 2014 dhe 2015, 2016-a mund të thyej sërish rekordet e nxehtësisë që prej fillimit të rritjes…


Sot është nata e bekuar e Beratit

Sipas besimit islam, nata e Beratit, është nata kur falesh me qëllim pastrimin (purifikim) nga gjynahet. Nata e Beratit përkon me në natën e 15-të të muajit Shaban. Kjo natë…