April 2016


UNESCO vendos për Mesxhid-i Aksa

UNESCO vendosi që të mbahet emri Mesxhid-i Aksa përball propozimit izraelit që ky kompleks të quhet “Mali i Skulpturës”. Qeveria e Palestinës priti me kënaqësi vendimin e Organizatës së Kombeve…

Euro 2016

Qeveria Franceze vazhdon të monitorojë dhe vlerësojë me kujdes situatën në vend pas atentateve terroriste të muajit nëntor që kishin në shënjestër edhe “Stade de France” gjatë miqësores mes “Gjelave”…