March 2016

Kalendari Historik!

Në vitin 1432 ka lindur Fatih Sulltan Mehmet-i. Njihet për atë se ka çliruar Stambollin, Kostandinopojën e dikurshme. Në mesin e ngjarjeve historike që kanë ndodhur në ditën e sotme…
Holandë, protestë kundër sulmeve terroriste.

Në protestën e mbajtur në sheshin e qytetit të Rotterdamit me iniciativën e Shoqatës së Vullnetarëve Turq të Holandës krahas përfaqësuesve të organizatave të shoqërisë civile turke dhe marokene morën…Tanja Fajon: Muslimanët nuk janë terroristë

Parlamenti Evropian dhe institucionet evropiane në Bruksel janë mbyllur, tha në një intervistë për Anadolu Agency (AA), Tanja Fajon, anëtare e Parlamentit Evropian e cila aktualisht ndodhet në Bruksel. Ajo…