Bota

Reforma mbështetet nga kryeministri Netanyahu

Izraeli synon të legalizojë marijuanën me anë të një reforme që mbështetet fuqimisht nga kryeministri i vendit Beniamin Netaniau. Sipas ligjit të ri, ata që kapen në publik duke tymosur…
Marine Le Pen imiton Trump dhe sulmon mediat

Si Trump, më shumë se Tramp, me Marin Lë Pen, fantazma e presidentit amerikan ka mbërritur dhe në Europë. “Mediat kanë humbur besimin e popullit, “Do të rivendosim kufijtë kombëtarë”,…

Trump bën autokritikë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA),  Donald Trump në një reportazh për “Fox News” bëri komente shokuese për vendin e tij. Në përgjigje të pyetjes së gazetarit të njohur…