RajoniBallkani dhe arratisja nga identiteti ballkanik

Paragjykimi i përhapur që Ballkani nuk është pjesë e qytetërimit perëndimor, vonesat në integrimet evropiane i shtyjnë vendet e këtij rajoni drejt një arratisjeje nga ‘identiteti ballkanik’. Ballkani në histori…Samiti në Sarajevë, “përplasen” Rama-Vuçiç

Konferenca për shtyp e kryeministrave të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor nuk ka shkuar si duhet. Në fakt, ajo është ndërprerë, për shkak të disa mosmarrëveshjeve mes Aleksandar Vuçiqit të…Haradinaj bashkon pozitë e opozitë

Kuvendi i Kosovës, në seancën e fundit plenare, ka miratuar Rezolutën e propozuar nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, e harmonizuar me grupet tjera parlamentare, e cila kërkon lirimin e…


Autostradat e Kosovës me pagesë

Qarkullimi në autostradat e Kosovës pritet të bëhet me pagesë, pasi të jetë vlerësuar efektshmëria e futjes së pagesës në “Rrugën e Kombit”, nga autoritetet e Shqipërisë, kanë deklaruar zyrtarë…