Rajoni

Koment – Konvergjenca Turqi-Arabi Saudite

Mbreti i Arabisë Saudite, Salman bin Abdulaziz al-Saud, vizitoi Turqinë në përgjigje të ftesës së Presidentit Recep Tayyip Erdogan, si dhe mori pjesë në Samitin e Organizatës së Bashkëpunimit Islamik…