RajoniMediat greke: Kotzias ra në kurthin shqiptar

Pikë e përbashkët e shumicës së reportazheve të mediave greke që kanë ndjekur me interes vizitën e ministrit të Jashtëm të Greqisë, Nikos Koztias në Tiranë, ishte “harta e rrugës”…


Nis mbledhja e dy qeverive Shqipëri- Kosovë

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, është pritur nga homologu i Kosovës, Isa Mustafa në prag të mbledhjes së përbashkët të qeverisë së së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë. Pas dëgjimit…Papunësia në Evropë është 10,2%

Sipas të dhënave të Zyrës Evropiane të Statistikave, Eurostat, papunësia në Evropë ka qëndruar në nivel të qëndrueshëm me 10,2 për qind edhe në muajin prill 2016. Papunësia shënoi stabilitet…

Komisioneri Hahn të martën në Prishtinë

Komisioneri i Bashkimit Europian për Fqinjësi dhe Zgjerim, Johannes Hahn do të jetë në Prishtinë më 17 maj, në Konferencën për Marrëveshjen e Stabilizim Asocimit mes këtij institucioni dhe Kosovës….