Rajoni


Mogerini raporton sot për vizitën në Ballkan

Ajo vizitoi 6 shtetet që synojnë të anëtarësohen në bllok, ku gjeti kriza politike dhe tensione me sfond etnik. Në Shqipëri, Euractive përmend qëndrimin e Mogerinit në kohën kur opozita…