Religjion

Askënd nuk e çon rryma drejt pasurisë

Nuk është nevoja që të jesh fallxhor që të parashikosh të ardhmen e dikujt. Këtë mund ta bësh duke i bërë atij ose asaj një pyetje të thjeshtë: Cili është…


Erbaş: Paqja u duhet të gjithëve

Kryetari i Drejtorisë së Çështjeve Fetare (Komunitetit Mysliman-Dijanetit) i Turqisë, Ali Erbaş tha se “Paqja u duhet të gjithëve, jo vetëm muslimanëve, por paqja u duhet të gjitha besimeve. Për…Një xhami e re në Danimarkë

Në Danimarkë po ndërtohet një xhami e re që ka për të veçantë emrin e saj, “Hagia Sofia”, siç quhet pra ish-katedralja e famshme e Stambollit, si dhe faktin se…Mos harro këto rregula në jetë

Nëse e do pasurinë mos e harro llogarinë. Nëse i do vilat dhe shtëpitë mos i harro asnjëherë varrezat. Nëse i do gjynahet dhe mëkatet mos e harro pendimin dhe…