Religjion

Spektrum, projekti më i ri televiziv i KMSH-së

Muaji i madhërueshëm i Ramazanit e gjen publikun shqipfolës me një tjetër emision televiziv të mundësuar nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë e që transmetohet përmes ekranit të televizionit Vizion Plus…

Promovohet libri i ri nga Imam Didmar Faja

Pasditën e së martës, më 7 mars 2016, Myftinia Shkodër organizoi në ambientet e bibliotekës së qytetit, promovimin e librit me titull: “Shpjegimi i dyzet e dy thënieve profetike”, nga…


Ramazan 2016, KMSH shtron iftarin e parë

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka shtruar mbrëmë iftarin e parë të Ramazanit, ku morën pjesë ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi, ministrja e…
Dialog me lotin

Një ditë fillova të qaj për shkak të gjynaheve të shumta dhe punëve të mira që janë shumë të pakta. Një pikë loti rrodhi dhe më tha: Loti: Çfarë ke…


Gruaja e mirë

E pyetën një njeri të urtë: “Na e përshkruaj gruan e mirë, gruan e cila e lumturon burrin e saj”? Ai u përgjigj: “Grua e mirë është ajo grua, e…