ReligjionPërkujtohet Nata e Kadrit në Shkodër

Lutja e Hatmes së Kur’anit tejmbush xhaminë e Parrucës Ditën e xhuma, më 1 korrik 2016, Myftinia Shkodër organizoi ceremoninë e lutjes së Hatmes Sherife, në prag të Natës së…


Elementet dalluese të civilizimit Islam

Civilizimi njihet si: “Një sistem shoqëror që e ndihmon individin në shtimin e produktivitetit të tij kulturor”. Kështu, civilizimi ngrihet në katër elemente bazë të cilat janë: burimet ekonomike, sistemet…


Rama shtron iftar në oborrin e kryeministrisë

Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama, ka shtruar në ambjentet e brendshme të kryeministrisë iftar me rastin e Muajit të Madhërishëm të Ramazanit. Të ftuar të zotit Rama ishin përfaqësues…

TE UROJ MJAFTUESHEM

Kohët e fundit, kam dëgjuar një nënë dhe vajzën e saj se bashku në momentet e tyre të fundit në aeroport pasi ishte njoftuar nisja e vajzës. Duke qëndruar pranë…


Mbrëmje e begatë fetare në Xhaminë e Plumbit

  Ditën e enjte, më 16 qershor 2016, Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare të ngjeshur me adhurime, lutje, ligjërata, këshilla fetare dhe përshpirtje në Xhaminë e Plumbit. Aktiviteti nisi…