Religjion


TE UROJ MJAFTUESHEM

Kohët e fundit, kam dëgjuar një nënë dhe vajzën e saj se bashku në momentet e tyre të fundit në aeroport pasi ishte njoftuar nisja e vajzës. Duke qëndruar pranë…


Mbrëmje e begatë fetare në Xhaminë e Plumbit

  Ditën e enjte, më 16 qershor 2016, Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare të ngjeshur me adhurime, lutje, ligjërata, këshilla fetare dhe përshpirtje në Xhaminë e Plumbit. Aktiviteti nisi…Spektrum, projekti më i ri televiziv i KMSH-së

Muaji i madhërueshëm i Ramazanit e gjen publikun shqipfolës me një tjetër emision televiziv të mundësuar nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë e që transmetohet përmes ekranit të televizionit Vizion Plus…

Promovohet libri i ri nga Imam Didmar Faja

Pasditën e së martës, më 7 mars 2016, Myftinia Shkodër organizoi në ambientet e bibliotekës së qytetit, promovimin e librit me titull: “Shpjegimi i dyzet e dy thënieve profetike”, nga…


Ramazan 2016, KMSH shtron iftarin e parë

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka shtruar mbrëmë iftarin e parë të Ramazanit, ku morën pjesë ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi, ministrja e…