Religjion


Vizitë harmonie në mes besimeve fetare

Një grup studentësh, seminaristë katolikë të Milanos vizitojnë xhaminë e Parrucës. Ditën e enjte, më 17.08.2017 dhe ditën premte, më 25 .08.2017 në ambientet e xhamisë së Parrucës  përfaqësuesit e…