Kulturë


Klesta Qehaja në “Junior Eurovision Song 2016”

Klesta Qehaja, vogëlushja e cila emocionoi të gjithë teleshikuesit e “Gjeniut të Vogël 7” në TV Klan, përfaqësoi Shqipërinë në “Junior Eurovision 2016” me këngën “Besoj”. Në qershor Klesta fitoi…

Çel dyert paniri i 19 i librit

Çel dyert panairi i 19 i librit. Organiozatorët dhe shkrimtarët të vetëdishëm për problemet e shumta të botimeve, preferojnë ta quajnë festë e librit të paktën keto 5 ditë. Lexuesit…Lumturohen 38 Martirë të klerit katolik

38 Martirë të klerit katolik, të pushkatuar nga regjimi komunist në Shqipëri në vitet 1945-1974 për shkak të besimit në fe, u Lumturuan të shtunën nga Vatikani, në një meshë…