Kulturë

Margarita në sheshxhirim, plot plagë

“Djali dhe Deti”, filmi që shqetëson mbi raportet sociale të një shoqërie rikthen në sheshxhirim aktoren Margarita Xhepa, e vlerësuar shumë për rolet e saj në kinemanë shqiptare, këtë herë…

Marjana Begu “Gjeniu” i shtatë

Marjana Begu është zëri më i mirë i “Gjeniu i Vogël”. Pas një mbrëmje sfiduese për nga cilësitë vokale që sollën 11 finalistët, i takoi Pirro Çakos, të jap verdiktin…


Cuni: “Marubi” nje premtim i mbajtur

Ndertimi i Muzeut Kombetar te Fotografise “Marubi” eshte i nje rendesie te veçante jo vetem për Shkodren por për gjithe Shqiperine, vlerësoi Zevendesministri i Kultures, Zef Çuni, vetem pak ore…