Kulturë

Shqipëria në panairin e librit në Leipzig

Edhe këtë vit, letërsia shqipe është pjesë e panairit dhe festivalit  të librit në Leipzig, i cili do të mbahet mes datave 23- 26 mars, me autorë përfaqësues : Ridvan…


4-vjeçarja që ka lexuar 1000 libra

Shpesh është e vështirë t’i bëjmë fëmijët tonë të lexojnë librat e shkollës dhe jo më libra jashtëshkollorë. Kjo 4-vjeçare i do librat kaq shumë sa ka lexuar 1000 të…