Aktualitet

Skandal mjedisor, në brigjet e Ishmit

Rreth 200 koka derrash janë hedhur në brigjet e lumit Ishëm fare pranë Urës së Gjolës ku kalon ky lumë. Një banor duke shkuar tek toka e tij ka parë…


Ndërpritet greva, reagon BSPSH

Greva e urisë e nisur ditën e djeshme në qytetin e Shkodrës nga disa banorë që kërkonin dëmshpërblime për shkak të përmbytjeve në vitet 2010-2011 është ndërprerë pas ndërhyrjes së…


Zbardhen kandidatët për Këshillin e Emërimeve

  Plot 52 është numri i kandidatëve për të qënë anëtarë të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi. Zyra e Kuvendit bën të ditur se katër institucione, Gjykata Kushtetuese, Gjykata e Lartë,…


Egesta, studiuesja shkodrane që po mahnit Europën

Quhet Egesta Lopçi dhe ka mbaruar studimet në Bologna ku prej vitesh është e angazhuar në fushën kërkimore onkologjike në Itali pranë Istituto Clinico Humatinas. Gjatë kësaj periudhe ka botuar…


Largohet përfaqësuesja e Bankës Botërore

Largohet nga Shqipëria përfaqësuesja e Bankës Botërore në Shqipëri Tahaseen Syaed. Në një ceremoni të zhvilluar me këtë rast mori pjesë edhe kryeministri Edi Rama. Kreu i qeverisë vlerësoi punën…