Aktualitet

Spiro Ksera kërkon gjykim të shkurtuar

Ish-ministri i Punës Spiro Kseara ka kërkuar gjykim të shkurtuar në procesin ku akuzohet për vjedhje duke shpërdoruar detyrën. Kërkesa është pranuar nga togat e zeza dhe Ksera përfiton uljen…


Mbytet studenti i Fizkulturës në Shirokë

Një student i fizkulturës që po zhvillontë një orë stërvitjeje me kajak dhe varka në ujrat e liqenit të Shkodrës ëshë mbytur pasi pësoi atak kardiak. Mësohet se kur grupi…