AktualitetFalen taksat e automjeteve, ja kush përfiton

Qytetarët që disponojnë një automjet për të cilin nuk kanë paguar detyrimet ndër vite, tashmë mund të përfitojnë nga ligji i faljes së taksave, i cili ka hyrë në fuqi….
Raporti për lirinë e mediave

“Reporterët pa kufij” radhitën Shqipërinë dhe Kosovën në mesin e vendeve me përparim të lehtë në një kohë rënieje të lirisë së medias në botë. Organizata “Reporterët pa kufij” vlerëson…Kush e fitoi koncensionin e laboratoreve spitalore?

Ministria e Shëndetësisë shpall fituesin e koncesionit të shërbimit të laboratoreve spitalore. Ajo është “Labopharma Sh.p.k” me 41.7 % të aksioneve në bashkëpunim me dy kompani të huaja Exalab France,…