Aktualitet

Ambasadorët apel për mos bojkotim të parlamentit

Përfaqësuesit e Këshillit të Evropës dhe të OSBE-ODIHR kanë kërkuar fillimin e reformës zgjedhore në Shqipëri. Në një konferencë të posaçme kreu i misionit të ODIHR, Peter Tejlerapeloi për ndryshimin e…