Teknologji

Avioni spektakolar i së ardhmes

E ardhmja e transportit ajror mund të ndryshojë rrënjësisht, e sipas projektuesit Charles Bombardier, udhëtimi nga Londra në New York do të zgjasë vetëm 20 minuta. Bombardier pretendon se avioni…


Rreziqet që vijnë nga karikuesit e falsifikuar

Autoritetet amerikane kanë paralajmëruar përdoruesit për rreziqet potenciale që vijnë nga mbushësit e falsifikuar (karikuesit) e Apple. “Trading Standards”, e cila ka kryer testimet ka thënë që këta mbushës elektronik…

Street View ‘publikon’ Shqipërinë

Shqipëria nuk është më jashtë hartëzimit “Street View” të gjigantit amerikan të teknologjisë, “Google”. Prej ditës së enjte, rrugët dhe sheshet kryesore të qyteteve më të mëdha të vendit, mund…5 aparatet më të mirë fotografikë

Ata që u pëlqen të udhëtojnë dhe i marrin seriozisht fotot e tyre, ato të celularit nuk janë shumë cilësore, pavarësisht se sa e mirë mund të jetë kamera e…