Teknologji


Street View ‘publikon’ Shqipërinë

Shqipëria nuk është më jashtë hartëzimit “Street View” të gjigantit amerikan të teknologjisë, “Google”. Prej ditës së enjte, rrugët dhe sheshet kryesore të qyteteve më të mëdha të vendit, mund…5 aparatet më të mirë fotografikë

Ata që u pëlqen të udhëtojnë dhe i marrin seriozisht fotot e tyre, ato të celularit nuk janë shumë cilësore, pavarësisht se sa e mirë mund të jetë kamera e…