Teknologji

Teknologjia në ndihmë të të verbërve

Pajisja e quajtur ‘OrCam’ përbëhet nga një aparature teknologjike optike me karakter njohës qe lejon personat te lexojnë. Kamera është në gjendje të lexojë dhe pastaj nëpërmjet kufjeve të transmetojë…Ke humbur në aeroport? Të ndihmon roboti

Një robot i tillë mund tju ndihmojë shumë shpejt në aeroport apo qendra tregtare. Ai është i fundit në linjën e robotëve që është dizenjuar për të ndihmuar klientët. Një…Instagramin mund ta përdorim pa internet

Ju mund të hapni Instagram-in, të përdorni opsionin “search” si edhe të bëjnë “unlike” (të heqësh pëlqimin) apo “unfollow” (nuk e ndjek më). Sigurisht që ka edhe një kleçkë, përndryshe…