Shëndet

Speci djegës ju zgjat jetën

Nëse ju pëlqejnë specat djegës, atëherë keni një arsye më shumë për të vijuar e t’i hani ato, pasi mund t’ju ndihmojnë të jetoni më gjatë. Një studim ka arritur…Kur efekti i kafesë në mëngjes fillon të zbehet gjatë mesditës dhe ndiheni përgjumësh, ju keni nevojë për një sy gjumë, pasi do t’iu stimulojë dhe do iu bëjë të…
Truri vazhdon rritjen edhe kur plakemi!

Truri i njeriut vazhdon të na habisë, duke tejkaluar edhe teorinë më të konsoliduar mbi zhvillimin e tij. Nuk është e vërtetë që pasi arrihet mosha e rritur truri nuk…Shumë tumore vijnë nga infeksionet

Një në gjashtë tumorë duhet t’i atribuohet ndonjë infeksioni sipas një studimi të fundit të bërë në këtë fushë. Kërkuesit e IARC (International Agency for Research on Cancer) me qendër në…Çfarë ndodh kur ju mpihet dora e majtë?

Me siguri nga dikush keni dëgjuar që kur mpihet dora e majtë është tregues i sigurt që do të pasojë infarkti. Mirëpo, a është kjo krejtësisht e saktë? Mpirja e…