Shëndet
Rreziku për fëmijët që gërhasin në gjumë

Fëmijët me çrregullime  të mëdha të gjumit për shkak të vështirësive me frymëmarrje kanë pasur gati dy herë rrezik më të lartë që do të kenë çrregullime në sjellje në…


Lista e Frutave Më të Pasura me Hekur

Sa herë që flasim për ushqime të pasura me hekur, produkti i parë që na vjen ndër mend është spinaqi. Të paktën kështu ndodh me ne Shqiptarët. Por po të…


Dardha dhe dobitë e saj për trupin tonë

Dardha jo vetëm që ofron shije shumë të ëmbël , por ky frut ju ndihmon të parandaloni edhe një sërë sëmundjesh. Shumë studime kanë evidentuar se dardha është një frut…
Kajsia e mrekullueshme

Një nga frutat më të gjithanshëm dhe shumë e njohur, që ka mjaft spekulime për prejardhjen e saj ka përbërës që iu ndihmojnë të trajtoni shumë problem të organizmit tuaj….


Manaferra e detit, armiku i plakjes

Frutat e egra janë konsideruar gjithnjë si një nga dhuratat më të çmuara të natyrës për njeriun. Manaferra e detit është padyshim një prej tyre. Ajo gjendet me shumicë në…