ShëndetFemrat që rrezikojnë të lindin fëmijë autik

Sipas ekspertëve, fëmijët e lindur nga nëna që përdorin ilaçet kundër depresionit kanë rrezik më të lartë, deri në 77 % për çrregullime të spektrit të autizmit. Megjithatë, Irene Petersen,…


Pjeshka, fruti magjik!

Nëse ka një frut që nuk duhet të mendoheni dy herë për ta ngrënë ajo është pjeshka. Të buta apo të forta, me qime ose jo nuk ka rëndësi. Kudo…

Dieta që lufton diabetin dhe ju mban në formë

Diabeti është një nga sëmundjet e cila kërkon një rregjim të mirë në ushqim. Prandaj është shumë e rëndësishme të kosumohen ushqimet të cilat janë të pasura në karbohidrate, si…