Shëndet

Shenjat e para të kancerit shfaqen në duar

Sipas disa shkencëtarëve britanikë, shenjat e para të kancerit shfaqen në duar. Zakonisht ata shfaqen në formën e çarjeve apo ënjtjeve, ndërsa lëkura bëhet e ashpër. Shumica e njerëzve i…


Kaçkavalli i dobishëm për shëndetin kardiovaskular

Madje ndikon në rritjen e kolesterolit të mirë, që konsiderohet që është aleat i shëndetit kardiovaskular. Ky është përfundimi i një studimi të publikuar në “American Journal of Clinical Nutrition”…


Ushqimet qe pastrojne organizmin tone

Kjo eshte nje liste me ushqime qe kane funksione te ndryshme, por te gjitha se bashku pastrojne trupin. Angjinarja: ndihmon per te normalizuar vlerat e kolesterolit dhe triglicerides. Luan rol…
Boronica “lufton” fryerjet në stomak

Shumë njerëz vuajnë nga problemet me fryrjen e stomakut dhe për këtë arsye përdorin medikamente të ndryshme. Megjithatë ka produkte tërësisht natyrale, të cilat janë mjaft të mira në mënjanimin…
Ushqimet që mbrojnë dhëmbët tuaj

Mirëmbajtja e dhëmbëve ka një rëndësi të veçantë për shëndetin dhe anën estetike të çdo personi. Ushqimi luan një rol të rëndësishëm në shëndetin e dhëmbëve dhe ushqimet e mëposhtme…