SportEuro 2016

Qeveria Franceze vazhdon të monitorojë dhe vlerësojë me kujdes situatën në vend pas atentateve terroriste të muajit nëntor që kishin në shënjestër edhe “Stade de France” gjatë miqësores mes “Gjelave”…UEFA: Borussia dhe Liverpool mund të dënohen

Federata e Futbollit Evropian (UEFA) ka nisur procedurat disiplinore ndaj ekipeve Borussia Dortmund dhe Liverpool. Federata e Futbollit Evropian (UEFA) ka nisur procedurat disiplinore ndaj ekipeve Borussia Dortmund dhe Liverpool…