Sport


UEFA: Borussia dhe Liverpool mund të dënohen

Federata e Futbollit Evropian (UEFA) ka nisur procedurat disiplinore ndaj ekipeve Borussia Dortmund dhe Liverpool. Federata e Futbollit Evropian (UEFA) ka nisur procedurat disiplinore ndaj ekipeve Borussia Dortmund dhe Liverpool…