Sport


Sport dhe politikë, Madridi pret Barçën

Madridi konsiderohet skuadra e mbretërisë që nuk dëshiron të humbasë pjesë, ndërsa Barça është mbështetësja më e flaktë e pavarësisë, me zhvillimet e fundit që do të sjellin vërtet shkëndija….